Keressen személyre szabott ajánlatáért:
+36 20 578 - 6959 | info@haccpguru.hu


Home » Rendszer kiépítése, kézikönyv készítése

Rendszer kiépítése, kézikönyv készítése

Haccp rendszer kiépítése, kézikönyv készítése:

Haccp kézikönyv készítés az adott egységre, adott technológiára, adott vállalkozásra.

- termékleírás

- folyamatábra készítés

- élelmiszerbiztonsági kritikus pontok meghatározása

- élelmiszerbiztonsági szabályozás meghatározása

- adott technológiára és környezetre szóló személyi, környezeti higiénia szabályozása

- adott technológiára szóló takarítási terv, takarítási-mosogatási utasítás felállítása az egységben használt tisztítószerekre kialakítva

- adott technológiához hulladékkezelés, rovar és rágcsálóírtás írásba foglalása

- élelmiszerbiztonsági kritikus pontokhoz tartozó kontroll felállítása

- a HACCP napló kialakítása