Keressen személyre szabott ajánlatáért:
+36 20 578 - 6959 | info@haccpguru.hu


Home » Rendszer kiépítése, kézikönyv készítése

Rendszer kiépítése, kézikönyv készítése

Haccp rendszer kiépítése, kézikönyv készítése:

Haccp kézikönyv készítés az adott egységre, adott technológiára, adott vállalkozásra.

– termékleírás

– folyamatábra készítés

– élelmiszerbiztonsági kritikus pontok meghatározása

– élelmiszerbiztonsági szabályozás meghatározása

– adott technológiára és környezetre szóló személyi, környezeti higiénia szabályozása

– adott technológiára szóló takarítási terv, takarítási-mosogatási utasítás felállítása az egységben használt tisztítószerekre kialakítva

– adott technológiához hulladékkezelés, rovar és rágcsálóírtás írásba foglalása

– élelmiszerbiztonsági kritikus pontokhoz tartozó kontroll felállítása

– a HACCP napló kialakítása